Welk Geertruidenbergs initiatief verdient het Groene Lintje?

GroenLinks in de gemeente Geertruidenberg roept bewoners, organisaties en bedrijven op kandidaten op te geven die in aanmerking komen voor het Groene Lintje. De uitreiking is op dinsdag 1 maart 2016.

Groen Lintje

Veel inwoners, bedrijven en organisaties zijn op de één of andere manier bezig met natuur en/of milieu. Zij leveren een waardevolle bijdrage aan de kwaliteit van onze omgeving. GroenLinks maakt zich sterk voor een groene gemeente en geeft graag een pluim aan anderen die dat ook belangrijk vinden. Daarom roepen we iedereen op om ons te laten weten wie een Groen Lintje verdient.

Kandidaten

Iedereen kan kandidaat zijn. Als het maar iets met natuur-milieu of duurzaamheid te maken heeft.  Het kan gaan om  personen die zwerfvuil verzamelen tot bedrijven die duurzaam ondernemen hoog in het vaandel hebben staan; organisaties die zich inzetten voor een schoon milieu tot bewoners die in hun buurt het groen bijhouden. Wie denkt dat er mooie initiatieven zijn op dit gebied die weleens in het zonnetje mogen staan, kan deze bij  GroenLinks Dongemond aanmelden.

Aanmelden

U kunt de kandidaten voor het groene lintje aanmelden tot 5 februari 2016. Een jury zal uit de inzendingen de winnaar(s) kiezen.  Wethouder Kevin van Oort zal het lintje uitreiken op dinsdag 1 maart 2016  ( de dag van het compliment)  tijdens een gezellige bijeenkomst waar niet alleen de genomineerden welkom zijn, maar ook de aanmelders. 

Een nominatie kan voorzien van uw eigen gegevens, de contactgegevens van de genomineerde en een korte motivatie naar dongemondgroenlinks@gmail.com gestuurd worden.

Zie ook www.dongemond.groenlinks.nl